19 Jan 2013

Kenapa Perlu INCHLOSS LOTION?

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas dan tidak berbau seperti minyak angin, ianya dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna yaaa). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bulat(buat sapuan nipis)!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya tiada sebarang bahan kimia kecuali!!!! JANGAN lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak... Heeheee

4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pun bolhe cuba..pasti puas hati! 

5) Yang pasti dengan inchloss, ianya telah dihantar utk dibacakan 30Juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam Pulau Pinang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai dah nampak kesannye. (Jd jangan dilangkah ya)

6) Felinna (PEMILIK PRODUK) mencuba sendiri dan merasakan result yg fantastic! Bombastic! dan yang pasti tak nampak plastik hanya dalam masa sebulan 5KG TURUN uolls! Over x? Hahaaaaa


JOM ORDER SEKARANG!!

No comments:

Post a Comment