9 Sep 2013

Soal Jawab SBU!T: Pelanggan Bertanya
P: Pakar Kami Menjawab

T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P: Secret Bust Up Pueraria Mirifica adalah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.


T:Berapakah harga sekotak Secret Bust Up?
P:Sekotak ada 30 sachet utk penggunaan sebulan berharga RM136 semenanjung, RM146 sabah sarawak.


T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume Secret Bust Up?
P: Kesan boleh dilihat dalam 10 hari ke 14hari bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.


T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica Halal?
P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.


T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil.


T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.


T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid bahkan sangat digalakkan ambil ketika period.


T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi SECRET BUST UP pula digalakkan ambil time period?
P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan SECRET BUST UP sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.


T: Kenapa period saya terhenti semasa consume SECRET BUST UP tetapi kawan saya periodnya lancar semasa consume SECRET BUST UP?
P:Period saudari terhenti disebabkan hormon estrogen dlm badan saudari menjadi tinggi apabila mengambil Secret Bust Up. Hormon ini diperlukan untuk menaikkan payudara. Disamping itu, hormon dalam badan sedang memfokuskan pd pembesaran payudara hingga menyebabkan hormon period terhenti. Jika saudari merasa risau dgn perubahan ini, saudari perlu ambil separuh sachet sahaja sehari. Anda juga disarankan utk buka semua sachet dan masukkan dlm bekas kedap udara. Kemudian ambil 2 sudu kecil Secret Bust Up sehari. Anda tidak perlu bimbang kerana period terhenti seketika sahaja kerana berlaku perubahan hormon. Period akan kembali seperti sediakala setelah anda mengambil dua sudu kecil sehari. Berbeza dgn kawan saudari, hormon estrogen dlm badannya rendah dan disaran untuk dia ambil 1 sachet sehari seperti biasa.


T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan Secret Bust Up Pueraria Mirifica ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Hal ini adalah kerana kandungan phytoestrogen dan collagen dalam Secret Bust Up bertindak mempertahankan kemontokan payudara anda dalam tempoh yang lama disamping anda sendiri hendaklah meneruskan pengambilan minuman susu setiap hari.


T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil Secret Bust Up.
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil Secret Bust Up. Ini adalah kerana Secret Bust Up berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, Secret Bust Up tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.


T: Apakah Secret Bust Up HALAL?
P: Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.


T: Apakah rasa Secret Bust Up?
P: Perisa Blueberry yg lazat. Perisa soya sudah tidak dikeluarkan lagi. Boleh bancuh dalam minuman kegemaran masing-masing kecuali teh dan coffee.


T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume Secret Bust Up? 
P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.


T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil Secret Bust Up?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada hari pertama datang haid, diteruskan sehingga hari ke-30 (sehingga habis 30 sachet dalam masa sebulan). Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.


T: Bagaimanakah cara pengambilan SECRET BUST UP yang betul ?
P: Masukkan 1 sachet Secret Bust Up dalam susu tepung 150ml. guna air sejuk semasa membancuh susu. Disarankan guna susu tepung jenama fernleaf. Diambil 30 minit selepas makan malam atau sebelum tidur malam. Jika ingin mengambil di waktu pagi, disarankan ambil 30 minit selepas sarapan pagi.


T: Siapakah yang sesuai mengambil SECRET BUST UP?
P: Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak usia dua bulan ke atas, wanita yg sudah dua bulan habis pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause iaitu 50thn ke atas.


T: Payudara saya tak sama saiz iaitu kecik sebelah dan besar sebelah. Bolehkah SECRET BUST UP mengatasi masalah ini?
P: Ya! Boleh. Dijamin berkesan untuk menyeimbangkan saiz payudara supaya sama besar dalam dua minggu sahaja! kerana sudah ada pengguna kami yang membuktikannya. Anda boleh lihat testimoni kami.


T: Bolehkah saya buka semua sachet dan masukkan dalam bekas kedap udara dan ambil dua sudu sehari. Adakah kesannya sama seperti ambil 1 sachet sehari?
P: Anda disyorkan untuk ambil 1 sachet sehari jika ingin kesan cepat. Pengambilan dua sudu sehari hanyalah disyorkan untuk pengguna yang ingin maintain setelah mendapat hasil yang memuaskan.


T: Bolehkah saya minum SECRET BUST UP bersama produk supplement yang lain?
P: Boleh. Anda disyorkan untuk jarakkan 30minit dengan supplement lain (produk collagen). Dan jarakkan 12 jam dengan supplement untuk kurus


Fuhhh...legaaa.*sambilapelohatasdahi*....Tapi, jika masih ada soalan yg nak tanya...silakan, kami BANTU!

SMS / Whatsapp : 013-331 0016
Stokis Putrajaya
No comments:

Post a Comment